Hij is terug: the pink one!

Bekijk alle producten in de vernieuwde showroom

EEN LICHTBRON ZORGT VOOR EEN BASISLICHT EN VIER RICHTBARE ACCENTEN

De ME-E PIRAMIDO LED is een specifiek ontwikkeld product die met één lichtbron zorgt voor een basislicht en vier richtbare accenten. Dit uniek product is verkrijgbaar in 2700 en 3000 kelvin met RA>90 voor een uitstekende kleurweergave. Dit armatuur heeft twee verschillende outputs 4500 lumen en 5500 lumen. De standaard kleuren zijn wit, zwart of grijs maar elk RAL-kleur is mogelijk.

SPIEGELARMATUUR REFLEX VERGELIJK MET CDM

In de afbeelding hieronder vind je de tabel waar wij LED vergelijken met CDM. Ook heeft MEGA een nieuw armatuur op de markt namelijk ME-E PIRAMIDO 4 LED 5000. Deze is verkrijgbaar in onze standaard kleuren wit, zwart of grijs maar elke RAL-kleur is mogelijk.

SKYLINE – NIEUW VERLICHTINGSPROFIEL

Gebruik ons nieuwste profiel, de Skyline, als een creatieve oplossing voor uw kantoor, winkel of restaurant.

De skyline is een smal pendelend profiel, slechts 36mm breed, met een heel efficiënte lichtoutput. De positie van de prismatische plexi kan gekozen worden volgens jouw voorkeur, aan de basis van het profiel of licht verzonken.

De Skyline is beschikbaar in zeven lengtes, van 1130mm tot 4490 mm en bevat een led strip van 1250lm, 2200lm of 3000lm. De standaard kleuren zijn wit, zwart of grijs maar elk RAL-kleur is mogelijk.

Download de productfiches

 

LUNET 4 – NIEUWE PRODUCTEN GEBUNDELD

We zitten ondertussen al volop in het nieuwe jaar 2017. We hopen dat u ook goed gestart bent en dat u enkele uitdagende projecten op stapel heeft staan.

Om 2017 te starten, hebben we onze nieuwste en meest courante producten gebundeld in de ondertussen gekende Lunet. We zijn toe aan editie 4. Hierin vinden jullie onder andere de Orion en Nova, maar ook de Sense of essence-reeks en enkele nieuwe decoratieve pendels. Met deze uitbreiding hopen we u tegemoet te komen in uw verlichtingswensen.

Neem een kijkje in deze Lunet en contacteer ons bij uw volgende project. Stuur een mail naar info@megalichttechniek.eu of telefoneer ons op het nummer +32 33 11 79 62. We begeleiden u graag bij uw project voor de meest energie-efficiente verlichting.

Wenst u een hardcopy van deze brochure? Laat ons dit weten via info@megalichttechniek.eu en wij bezorgen u uw exemplaar.

Download LUNET 4

 

ENKELE NIEUWIGHEDEN UIT 2016 UITGELICHT …

BASELINE – Keep it small

Baseline

Met een hoogte en een breedte van slechts 26 x 20 mm behoort dit profiel tot de smalste op de markt. De BASELINE kan uitgerust worden met een ledstrip van 600lm of 1200lm per m. Geef sfeer aan je inkomruimte met de BASELINE UP, de opbouwversie waarbij hoeken ook mogelijk zijn. De BASELINE AIR pendelt dan weer elegant boven een balie of toonbank. Je kan er ook een speels element van maken in een ontvangstruimte. Positioneer bv. meerdere BASELINE AIR-profielen in een geordende wanorde.

De BASELINE is standaard verkrijgbaar in brushed aluminium, brushed gold, brushed black, brushed champagne of ral 9016 tex.

> Lees onze brochure

Kleine spots met grote lichtresultaten

Sense of essence

Onder de naam Sense of Essence brachten we 7 nieuwe spots met diam. 85mm op de markt. Elke spot heeft zijn eigen designkarakteristieken en is uitgerust met een chip-on-board ledmodule (400 tot 900lm).

> Lees onze brochure

PLANET UP en AIR in een nieuwe jasje.

PLANET UP / AIR

De PLANET UP en AIR kregen letterlijk een nieuw jasje. Deze toestellen hebben nu een naadloze cover waardoor er nooit meer storend licht op het plafond schijnt.

> Download de technische fiche van de PLANET UP 500, PLANET UP 700, PLANET UP 900 of PLANET UP 1100.

> Download de technische fiche van de PLANET AIR 500, PLANET AIR 700, PLANET AIR 900 of PLANET AIR 1100.

Richt het licht met de CALLISTO en CALLISTO MINI

callisto

De CALLISTO en CALLISTO MINI zijn twee nieuwe projectoren die het Lunoo-gamma mochten aanvullen in 2016.

Voor de CALLISTO heb je de keuze tussen LED-modules van 1000lm tot 4500lm, voor de CALLISTO MINI van 1000lm tot 3000lm. De mogelijke kleurweergaves zijn 927, 930, 940 of crisp white. Specifiek voor slagerijen of bakkerijen bestaat er ook de meat of gold-module.

Voor beide toestellen is er een zilverreflector beschikbaar in 15°, 25°, 40° of 55° en een goudreflector van 40°.

> Download de technische fiche van de CALLISTO / CALLISTO MINI

THINK LED, THINK SMART

Smart … een woord niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Ook in verlichting is “smart” hot. “Smart lighting” al dan niet in een “smart building”. Met LED in volle opmars wordt dit smart-gebeuren ook voor jouw reëler en betaalbaar.

Maar wat is smart lighting control nu precies?

Lichtmanagement of “smart lighting control” kan eenvoudig omschreven worden als het controleren van licht met als doel energie, tijd en dus geld te besparen. Het controleren zelf gebeurd via een drukknop of een app voor tablet en/of smartphone.

Enkele voorbeelden van smart lighting:

  • “Aankomst, klik, licht aan; Vertrek: klik, licht uit.”, de klassieke manier om te schakelen voor elke individuele ruimte. Hoe handig zou het niet zijn om bij vertrek bv. alle lichten in één keer uit te schakelen?
  • Een heldere dag maar er is net niet genoeg licht om alle lichten uit te doen. Dim alle lichten of enkel bepaalde lichtgroepen. Nog eenvoudiger, laat het licht automatisch aanpassen via lichtsensoren.
  • Laat het licht branden enkel wanneer er effectief iemand in de ruimte is. Verbind de verlichting met bewegingssensoren en bespaar op je energiefactuur.
  • Je hebt een polyvalente ruimte? Bedenk lichtscenario’s voor de verschillende toepassingen, stel deze éénmaal in en pas de verlichting aan met één klik.

Lunoo, one-stop-shop voor begeleiding bij verlichting en lichtcontrole.

Lunoo is een partnership aangegaan met Shopcontroller, specialisten in building management. Hierdoor kan je nu bij ons terecht voor begeleiding bij:

  • de keuze van de juiste verlichting met lichtplan en lichtberekening.
  • de keuze van het lichtcontrolesysteem, voor onmiddellijke of toekomstige opstart.

Een volledig building management systeem?

Wil je meer controleren dan enkel verlichting? Ook verwarming, airco, radio, … Door deze nieuwe samenwerking, kunnen we u ook bijstaan bij de keuze van een volledig building management systeem.

Wenst u meer informatie of een demonstratie?

Mail ons via info@megalichttechniek.eu of telefoneer naar +32 3 331 79 62 voor een afspraak bij u of in onze experience showroom.

Download onze brochure: Lighting/building management, what’s in it for me?

Al onze mogelijkheden kan u hier alvast nalezen. Van een eenvoudig lichtsysteem tot de shopcontroller, een building management systeem voor de controle van meerdere gebouwen in één app. De brochure werd uitgewerkt naar het voorbeeld van de retail maar de toepassingen zijn ook perfect geschikt voor andere sectoren.

 

 

SEE THE LIGHT, FEEL THE LIGHT, EXPERIENCE THE LIGHT.

Met de belevenisshowroom willen we de bezoeker tonen dat licht een positieve invloed heeft op de kracht en beleving van een interieur. Via een eenvoudig lichtsturingssysteem kan de bezoeker verschillende kleurtemperaturen, sfeerverlichting, accentverlichting, lichtsterktes, sferen, … vergelijken. Door de het licht te zien, te voelen en te ervaren kan de bezoeker een weldoordachte lichtkeuze maken.

Sponsoring Navem meubelcongres

Ook dit jaar zijn we trotse sponsor van het Navem meubelcongres. Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars, organiseert dit jaar haar meubelcongres op dinsdag 1 december 2015 in de Ghelamco Arena te Gent.